Om vår Integritetspolicy

Vi skyddar dina personuppgifter

Har Du hört talas om GDPR? Det står för General Data Protection Regulation och är en ny dataskyddslag som börjar gälla inom EU den 25 maj 2018. GDPR ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL).

Det är viktigt för oss på Astivia att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Därför är vi öppna med hur vi samlar in,

behandlar och delar med oss av den information som vi sparar om dig hos oss.

Personuppgifter är all information som kan användas för att identifiera en enskild person. Exempel på detta kan vara grundläggande uppgifter om dig som namn och kontaktuppgifter, men även din köphistorik.

Vi ser till att dina personuppgifter alltid är skyddade hos oss, och att behandlingen följer både gällande dataskyddsregler, interna riktlinjer och rutiner.

Personuppgifter kan för angivna ändamål ibland komma att lämnas ut till Astivia AB, samarbetspartners. Ex. Fastighetsmäklare.

Rättigheter

Du har vissa rättigheter kopplade till dina personuppgifter som vi har sparade hos oss. Du har bland annat rätt att hämta hem ett registerutdrag med dina personuppgifter och få dina uppgifter rättade.

Det gör du genom att lämna eller skicka en skriftlig - av dig undertecknad - begäran till Astivia AB

Astivia AB Sjövikskajen 14

117 59 Stockholm Org.nr: 559049-8563

Informationen är kostnadsfri och innefattar följande:

  • a) Vilka personuppgifter som behandlas.
  • b) Varifrån dessa personuppgifter har hämtats.
  • c) Ändamålen med behandlingen av personuppgifterna. d) Till vilka mottagare eller kategorier av mottagare som uppgifterna lämnas ut.

Till ovan angivna adress kan du även begära rättelse av felaktig eller ofullständig personuppgift samt anmäla att du inte längre vill att Astivia AB ska lagra personuppgifter om dig.

Om cookies

På vår hemsida astivia.se använder vi cookies för att anpassa sajten och göra den mer användarvänlig för dig som besökare. Med cookies får vi information om hur sajten används och kan på så sätt erbjuda bästa möjliga kundupplevelse.

Vad är cookies?

En cookie är en textfil som vid uppkoppling mot en webbplats sparas och vid senare besök, hämtas från besökarens dator eller datorliknande enheter, t. ex. mobiltelefoner. Cookien sparas i anslutning till de filer som används av datorns webbläsare eller motsvarande program. Om du inte vill att din dator ska lagra cookies kan du justera säkerhetsinställningarna i din webbläsare så att dessa inte tillåts men då kommer vissa delar av astivia.se inte att kunna användas.

Illustrationsbilder

Anmäl ditt intresse

Astivia Icon

Kontakta oss

Telefon: +46 (0) 70 291 55 45
E-post: info@astivia.se

Astivia AB
Sjövikskajen 14
117 58 Stockholm
Org.nr: 559049-8563

Integritetspolicy.

© Astivia AB. Alla rättigheter förbehållna.

Sidan är skapad av Opio